Katelijne
De pastamobiel was aanwezig op het communiefeest voor onze dochter (5/5/2019). Alles verliep perfect volgens afspraak, we kregen advies over de sausjes, alles was heel lekker, iedereen tevreden! Zeker een aanrader

Deschacht Geert
Op Zaterdag 23 Maart was het feest bij ons,want mijn echtgenote en mijzelf werden samen 100 jaar en dit moest worden gevierd met een lekker hapje en drankje. Daarvoor rekenden wij op pasta-mobiel en zij hebben ons niet teleurgesteld. Alles was volgens afspraak en de hapjes en pasta à gogo waren hèèl lekker.Hoorden alleen maar positieve reacties bij onze gasten.Hartelijk dank. Groetjes Natacha& Geert

Laurence & Matthias
Voor onze babyborrel met 125 personen (maart 2019) gingen we voor de pasta à gogo. Heel lekkere pasta, originele smaken, snelle bediening en meer dan genoeg voor een correcte prijs. Onze gasten en wijzelf waren zeer tevreden, zeker een aanrader!

Meerpoel Christa
op vrijdagavond 1februari hebben wij de 18e verjaardag gevierd van onze dochter voor een 77 genodigden te Brakel,de pastamobiel zorgde voor lekkere pasta met diverse sausjes, zeer lekker en verzorgd, alles verliep volgens afspraak en iedereen was zeer tevreden,zeker een aanrader voor al uw feestjes ! compliment aan de zaakvoerdster Natascha

De Moor Ingrid
Wij hebben op zaterdag 3 november 2018 , mijn 50 ste verjaardag gevierd , door eens te googlen op internet ben ik by jullie dan terecht gekomen op de pastamobiel . Ik twijfelde niet en mailde en belde voor die dag te bevestigen . Het lukte , we waren met 60 personen , ik koos voor 6 hapjes , (het waren 2 koude en 4 warme ) ze waren echt superlekker , alle 6 overheeeerlyk !!! Daarna kozen we voor de pasta a gogo , we kregen vier overheerlyke sauzen , ik koos voor de cremosa , bolognaise , carbonara en spinazieroomsaus met rundsgehakt. Het verliep allemaal heel vlot, het was echt superlekker , alle mensen waren super tevreden en hun buikje was voldaan , de dag erna kreeg ik al smsjes en telefoontjes , waw zeg zooo lekker dat dat was dat eten allemaal , echt iedereen was kontent . Natascha en co , nogmaaaaals hele dikke mercie voor alles , vriendelyke en vlotte bediening , en het overheeeerlijke eten . Echt een aanrader , ik maak zeker nog eens gebruik van jullie dienst !!! Het was een geslaaaagd superfeeest !!! Groetjes dirk en.ingrid ( Maarkedal)

Hoogstraten 1968
Tweede kennismaking met de pasta mobiel, nu zelf als organisatie van de 50-jarigen in Hoogstraten. tevreden gasten, ruime keuze aan sauzen, kortom geslaagd, top en zeer lekker! Bedankt Natascha!

Van Acker – Vanhessche
pasta agogo voor onze babayborrel van afgelopen zondag (26 augustus), een schot in de roos, vlotte communicatie voorafgaand, zeer goede service op de dag zelf, tot ieders tevredenheid, kortom wij zijn fan!

Lenoir – Callewaert
Trouwfuif met walking diner op 07/07/2018. Was top!! Vlotte afspraken, vlotte bediening, super hapjes en pasta’s! Geen enkele negatieve opmerking. Zeker een aanrader!!

Johan en Veerle
Gisteren topfeestje voor de 18e verjaardag van ons dochter. Maar ook jullie pasta en sauzen waren top. Dikke merci voor het lekkere eten en de vlotte, vriendelijke bediening. Een aanrader!!! Tot bij een volgende gelegenheid

Sonck – Deslee
20/5 communie feest van onze dochter ! Een leuk en gezellig feest dank zij deze sympathieke dames die voor de overheerlijke pasta’s hebben gezorgd. Lekkere sauzen, pasta al dente en mooie porties ! Pasta a gogo is een aanrader voor elk feest. Bedankt Natasha en Co !

Gerald en Joyce
zeker een aanrader! Hele lekkere sausjes, vriendelijke bediening, verzorgd…al wat je nodig hebt om uw feestje te doen slagen! Een dikke merci!

Lieve
Dank je wel nog voor de overheerlijke pasta! Vriendelijke en vlotte bediening voor 150 personen. We hebben er echt van genoten.Veel positieve reacties gekregen. Het was gewoon top!! Dikke merci!

Paul De Sadeleer
Op 20 januari verzamelde de familie De Sadeleer om Nieuwjaar te vieren. Met 45 volwassenen en 14 kinderen genoten wij van heerlijke aperitiefhapjes en aten pasta à volonté met een keuze uit 4 lekkere sauzen. Bedankt dames, ook voor de vriendelijke service!!

Koen
Verjaardagsfeestje voor 100 pers : zeer lekkere pasta, perfecte service, toffe madammen ! Een absolute aanrader !!

Julie en Pieter
Op zaterdag 16/9 gaven wij een groot tuinfeest. De pastamobiel kwam toe op het uur zoals we hadden afgesproken. Alles liep perfect en vlot.. Wat een toffe duo en zeer vriendelijk.. Maar het belangrijkste: de pasta’s waren overheerlijk. Ik kreeg alleen maar positieve commentaren van de gasten. Bedankt om ons feest mee te doen slagen tot een prachtige avond. Pieter en Julie Zwevegem

Carina en Jenny
Melsele 2/09/2017 Beste dames, Onze gasten (wij ook :-)) waren laaiend enthousiast over jullie lekkere pasta’s en de vriendelijke bediening. Bedankt en nog veel succes.

Sofie en steven
27 augustus een babyborrel gegeven voor om en bij de 250 personen; waaronder ook een heel aantal kinderen. WE kregen niet anders dan positieve en leuke reacties van de mensen. Leuk, goede bediening, tof concept en zeker niet te vergeten zeer lekker.

Tabitha
We hadden een feestje van bijna 100 pers waaronder er 3 glutenvrij aten. Iedereen was laaiend enthousiaste. Alle 5 de sausjes waren geslaagd. De cremosa,de pikante en tonijn bleken (zo spraken de mensen over de saus 😊)zeker in de smaak te vallen. Echt top team! !!een aanrader

Georges De Smet
Tuinfeestje gegeven op 8 juli. Uw mobiel caravanetje was er ook. We hebben beetje commentaar afgewacht. Maar over het eten kwamen enkel positieve berichten binnen. Zo’n 130 man heeft heerlijk geëten. Heel goed. Vlotte bediening en lekker, lekker. Een aanrader.

Kristof en Els
Een topservice van topmadammen! Bedankt voor de lekkere hapjes en de pasta met overheerlijke sauzen! Veel complimenten gekregen van onze feestvierders.

De Cock Sabine
Natascha, Wij hebben enkel positieve commentaar gekregen over jou pasta’s … het was super !!!!! Wij hebben zeker de juiste keuze gemaakt om van jullie diensten te genieten ……. als we nog een feest geven weten wij al wie we terug vragen !!! Neig bedankt voor je spontane vriendelijkheid zelve …. je bent een topmadam !!!!! Gr Pascal en Sabine

Vannieuwenhuyse Heidi
Op 27 mei hebben we voor de communie van onze zoon de pastamobiel gevraagd! Dit was een heel leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Vele mensen waren echt positief verrast en vonden het superleuk. En vooral de ruime keuzen aan sauzen! Bedankt aan het team! Grtjs. Bjorn & Heidi

Heidi Bauwens
Op 20 mei 2017 was het de communie van onze zoon en hebben we gekozen voor de pastamobiel. Het was een voltreffer voor jong en oud en ook de aperitiefhapjes vielen bij iedereen in de smaak. Vriendelijke bediening , super bedankt.

L. Anja
N.a.v. een afscheidsfeest,kozen we voor de pastamobiel Het was TIPTOP in orde Keuze uit 5 sauzen heeft ons positief verrast Wat ik heel positief vond,was dat Natasja ons voorstelde om 4 kazen te vervangen door de cremosa. Heel dankbaar voor geweest,want deze saus was verbluffend lekker Pittig,licht pikant en was als eerste leeggesmuld Ik zou zeggen,voor herhaling vatbaar Wil je iets retro,origineel en lekker subtiel ,kies dan voor de pastamobiel !!!!!

Mieke Bothuyne
De Pastamobiel zorgde voor heerlijke aperitiefhapjes (vooral de scampis zijn super) en lekkere pasta op het communiefeest van onze zoon. Alles verliep vlot, iedereen (125 pers.) kon smullen naar hartelust. Een echte aanrader ! Bedankt aan het hele team !

Sylvie
Food truck voor de 21 jaar van onze dochter. Alles is perfect verlopen.Mooi stipt aanwezig, Heerlijk verse sauzen, vlotte bediening ondanks het grote aantal ( 160 pers) . Kortom super!!!

Fam. Van De Kerkhove
Zaterdag 11/02 18e verjaardagsfeestjes had van onze dochter. Pastamobiel laten komen en iedereen was supercontent! Zeker een aanrader. Bedankt Natacha en collega

Josfien Tierssoone
Wij hadden vorige week vrijdag een personeelsfeest van Jules Destrooper, dit voor een 140tal personen. Het thema was ‘Italiaans’. Daarvoor hadden we de pasta-mobiel ingehuurd.Eerst kregen we een 3tal zeer lekkere hapjes. Daarna kon iedereen à volonté pasta gaan halen. Wat zeer vlot ging (voor zo’n groot aantal personen). De sauzen die we gekozen hadden waren 4kazen, cremosa en bolognaise. Natascha had nog als extra carbonara voorzien én wat een geluk! De carbonara was namelijk goed in trek bij iedereen. Alle reacties van de werknemers waren zeer positief. Velen van de mannen hebben tot 2, soms zelfs 3 keer toe achter nog een potje geweest! Een zeer geslaagde avond, met lekker eten dus! Dik in orde en zeker de moeite waard om de pasta mobiel op je feest uit te nodigen.

Verhelst-Desender
we waren super content alles verliep zoals we gehoopt hadden en de pasta’s waren heerlijk!Bedankt Natascha.

Eva
Gisteren hebben we de pasta-mobiel laten komen voor een familiefeest (+/- 50 p.). We hadden eerst wat hapjes vooraf besteld, die heel lekker waren en daarna volgde de pasta à volenté. Het is een leuke en vlotte formule. Een aanrader.

Fam. Ribus-Daelemans
De pastamobiel kwam langs op 5 mei 2016 voor Jelko zijn communiefeest. Natascha en haar team zijn spontane,vriendelijke mensen en de pasta was superlekker! Al onze gasten vonden het heerlijk! En zelfs met 120 gasten amper wachttijd om te kunnen smullen. Alle 5 de sausjes waren top,maar heel veel positieve reacties gekregen van de crèmosa. Bedankt om er een geweldig feest van te maken!

Wim Dhont-Katleen De Waele
De pastamobiel op ons verjaardagsfeest was een schot in de roos! Niets dan tevreden gasten, iedereen genoot van de heerlijke pasta. Perfecte service van de beide pastamobiel-dames, attent en sympathiek! Een aanrader!!

Leentje M.
Gisteren was er het uitgestelde communiefeest van onze dochter Lara, Natascha kwam langs met haar pasta mobiel ! We waren ontzettend opgetogen, het was heel lekker, wij kregen heel veel complimenten van onze gasten wat natuurlijk ook heel leuk is ! Natascha en haar hulp bleken daarenboven 2 lieve en correcte vrouwen te zijn waarmee het leuk samenwerken is ! Een echte aanrader en wij gaan zeker reclame voor jullie maken !

Griet Declerck
Op 7mei was er het feest voor Thomas en Mathijs. Natascha en haar team waren aanwezig op ons feest ! Een aanrader voor een communie ! Lekkere pasta met verse sausjes, te kiezen uit 5! Wij genoten met volle teugen ! Bedankt voor deze leuke formule. Groetjes Griet Declerck

Jessica
wij hadden de pasta mobiel gevraagd voor onze personeel quiz vooraf .pasta a volonte lekkere saus leuke mobiel .Bedankt voor de fijne samenwerking

Ine
We hadden dit weekend een erg fijne samenwerking met de pastamobiel! Vriendelijke mensen, zeer vlotte bediening (wat zeker nodig was voor de 160 man die aanwezig waren), veel keuze aan sauzen (met de crèmosa als absolute topper!). Een aanrader.

Sylvie Vanderhaeghe
Voor mijn 30st verjaardag is natascha gekomen, het was superlekker, vers en zeker genoeg. We hebben verschillende soorten sauzen mogen kiezen, de samenwerking ging zeer vlot. Ik zou het iedereen aanraden. Zeker niets op aan te merken. Nogmaals bedankt

Karla Segers
Zaterdag 7 november stond de pasta-mobiel in Alken voor het 50jarige feestje van mijn man en het was een schot in de roos. We hebben slechts 1reactie gekregen, telkens dezelfde nl de pasta’s zijn top en zo lekker! Dus boek gewoon Natascha met haar pasta-mobiel en je hebt gegarandeerd tevreden gasten. Een aanrader van formaat!!! Bedankt Natascha.

ACLVB Halle-Vilvoorde
De pasta-mobiel heeft onze kick-off voor een 100-tal personen voorzien van heerlijke pasta en sausjes! Prettige samenwerking, alles mooi netjes opgeruimd nadien en zeker voor herhaling vatbaar!

Bloemers Hans
Hebben gisteren de pasta-mobiel laten komen na onze teambuilding voormiddag met de brandweer van Sint-Gillis-Waas. Hebben heel lekkere pasta gegeten met super lekkere sauzen. Alles was perfect in orde en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt hiervoor.

Babs en Lieven
15 jaar getrouwd #tuinfeest met 30 volwassen en 30 kinderen# superfijne locatie èn de pasta-mobiel. Iedereen enthousiast over de fijne mobiel en heerlijke pasta met 4 sauzen om uit te kiezen. Ook de kids konden er niet genoeg van krijgen. Een aanrader!

Katrien de Belie
Heel blij met onze keuze voor de pasta mobiel! Voor onze 50e verjaardag hebben we voor het (voor ons) onbekende gekozen, toevallig via internet gevonden. Maar de verwachtingen heel hoog ingevuld: een echte aanrader! 150 mensen die tevreden waren! Zou leuk zijn als we in de toekomst nog zo’n een feestje kunnen organiseren: de pasta mobiel is dan zeker terug welkom! Bedankt, Kartien en Raf

Ruth
We hebben de pasta mobiel gevraagd op ons 10 jaar getrouwd feestje bij ons thuis! Zelfs voor een kleiner groepje van 45 personen was het geen enkel probleem om langs te komen! Lekkere pasta en 4 lekkere sauzen, de gasten waren tevreden en wij ook!

Kimberly
voor de 1e communie van onze zoon, Lucas, hadden wij gekozen voor een feestje in ‘receptie’ stijl. Heel wat vrienden en familie waren te gast op dit feest. Om hun buikjes te vullen, hadden we Kathy en haar pastamobiel gevraagd. Wat een succes!! we hebben héél wat positieve reacties mogen ontvangen over de lekkere pasta, de leuke mobiel en de vriendelijke bediening. Ik hou de contactgegevens alvast bij de hand, voor een volgend feestje 😉 Bedankt Kathy en co!

Paul en Liesbeth Vandeput-Pieck
Onze 40-jarige fuif met 150 genodigden werd een groot succes! Iedereen was super enthousiast over de Pasta Mobiel: verse pasta met lekkere sausen naar keuze en vriendelijke bediening!!! De pasta wordt in handige, toffe bakjes gedaan en zelfs met zo veel volk was er nooit een wachtrij en werd iedereen snel bediend. Wij hebben jullie via jullie website ontdekt, dus het was toch een beetje een gok voor ons maar we zijn voor 200% tevreden!!! Nog veel succes met jullie zaak en tot binnenkort!! Liesbeth en Paul

Kathy
Nog eens ontzettend bedankt voor de heel lekkere pasta op ons verrassingsfeestje vrijdag. Heel veel leuke reacties daaromtrent ontvangen. Absoluut voldoende, super lekker, heel vers,… niks op aan te merken. Een echte aanrader!! Op naar een volgend feestje 🙂

Peter en Linda Van Hulle-Hellinck
Onze dochter vierde op 10 mei haar Vormsel. Een mooie dag waarbij ze zelf mocht kiezen wat het eten was. Ze koos voor pasta ! Het zelf maken was geen optie en daarom gingen we op zoek en kwamen we bij de pastamobiel terecht. We kregen direct antwoord en konden alles vlot regelen. Op de dag zelf waren we aangenaam verrast door de keuze aan heerlijke sauzen en de organisatie. We hebben zeer lekker gegeten en alle aanwezigen (ook de grootouders die minder voor pasta zijn) waren zeer tevreden. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen. We willen het zeker herhalen voor een of ander feest. Onze dochter (en natuurlijk ook wij) was in de wolken ! Bedankt

William, Elke, Hanne, Ellie & Ewout
Wij hebben al 2 keer een lentefeest georganiseerd met de pasta-mobiel. Alles was vers, zeer lekker en veel variatie. Wij zijn zeer tevreden. Een aanrader…

Marijke
Een tuinparty met 70 genodigden voor een 50e verjaardag : Een zalig ongedwongen sfeer. Drankjes en pasta met lekkere sauzen : de ideale formule met dank aan Natascha en co!

Nathalie, Koen en Louise
Het was een leuke ervaring, de pastamobiel op de communieborrel van ons dochter. Zeker een aanrader en iedereen heeft op een ontspannen kunnen van genieten, waarvoor dank.